2008-05-02

B/W.

På tisdag börjar allvaret. Jag ska börja i kommunens mediagrupp och bland annat arbeta med deras tidning de ger ut en gång i månaden. Dessutom gör de olika trycksaker samt en del förvaltningsfilmer. Det känns som ett ypperligt tillfälle att på en bredare basis få prova på att jobba med redaktionellt arbete på en seriös tidning samt även testa på grafisk formgivning. Än så länge är jag inte nervös men jag måste sätta mig och välja ut lite bilder att ta med för förevisning så de vet vad jag går för. Prestationsångest!

Dagen idag har till en början varit sådär. Fick tidigare en ångestattack utan dess like, helt oprovocerat. Kanske är den däringa prestationsångesten som spökar lite... Det gick över efter ett tag och nu mår jag bra igen. Lyssnar på Hellsongs album som syrran brände till mig igår och njuter av mitt nya snygga kök.

Mmm, köket var det. Över till lite bilder! En bildserie jag helt sonika kallar nya svartvita saker i hemmet.

Nya panelgardiner. lite roligare än de tidigare som var helt vita. planen är nu att så sakteliga byta ut köksinredningen till svart och vitt. Jag har tröttnat lite på att ha blått.

Askkopp. Present från mamma. Hon tyckte att det ropade Kajsa om den. Jag kan inte annat än hålla med så nu är pinupporna dissade till förmån för denna skapelse. Den matchar ju även det nya färgtemat, heh.

Prickiga skor! Även de följer färgerna som gäller nu och jag älskar dem verkligen. Billiga var de dessutom och de kommer garanterat bli favoriter i sommar.

Slutligen vill jag ge en stor virtuell kram till Jennsan och det glädjer mig att bloggandet är tillbaka. Svar på mailet kommer snart!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hoho!
Härligt inlägg! Mer sådant!
Bilder, text, tankar!

..och kraaaam tebax!

Anonym sa...

Åhh vad fint du har det! Kramis från syster U.

Anonym sa...

mycket, mycket snygga pjuck...B-52:s, 1979, typ...vitt och svart, alla ytterligheters dialektiska föräldrar...;P...kul med redaktionsjobbet...nu biter du ihop och fokuserar och hoppar över alla de av livets snubbeltrådar som du en gång förut lärt dig att hoppa över...de nya stannar du inför, hämtar andan, samlar dina erfarenheter, tar maxkraft isatsen och så hoppar du...som Kajsa Bergkvist...du har nya höjder i kroppen, och det vet du...never give up, på´t igen!...rock on!

Anonym sa...

P-S....rev ner en fotostat- Slaktattackaffisch från en stolpe idag...kunde inte låta bli...hahaha...in i samlingen, for ol´times sake...den ligger ihoprullad, intryckt i den feta rullen med det feta sällskapet, typ,Burning Spear, Manu Chaou, Paul McCartney, Stones, Nirvana, Sonic Youth, Chuck Berry, Iggy Pop, Kent, Beach Boys, Springsteen, Depeche Mode, Sonny Rollins, Lee Perry, Thorleifs, The Kinks, Johnny Cash, Little Richard, William Burroughs, Linda Bengtzing,Bowie,Bo Diddley, Neil Young...och alla de andra...äras den som äras bör, och Slaktattack har nu hamnat i sitt rätta sällskap...nu väntar vi bara på the induction i The Rock And Roll Hall Of Fame

Anonym sa...

Snyggt!!! Kram Mamma